Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

The audience




Οι προβολές των παραστάσεων του εθνικού θεάτρου της Αγγλίας, μέσω του NTLive, είναι ένα μικρό δώρο για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας στις παραστάσεις. Το Ριάλτο και ο ΘΟΚ δίνουν τη δυνατότητα θέασης και η ευκαιρία δεν μπορούσε να πάει χαμένη.

Νιώθαμε αποφασισμένοι – στην τοποθεσία Λευκωσία, αλλά στο ΘΟΚ, όταν η τηλεφωνήτρια καταδέχθηκε να απαντήσει, δεν είχε άλλα εισιτήρια. Αυτό δεν ήταν αρκετό για να μας πτοήσει και ξανανιώσαμε αποφασισμένοι να πάμε - στην τοποθεσία Λεμεσός. Αντίθετα με τον ΘΟΚ που μας έβγαλε την πίστη για μια πληροφορία, βγάλαμε διαδικτυακά τα εισιτήρια μας από την ιστοσελίδα του Ριάλτο στο πι και φι.

Η Έλεν Μίρεν ήταν πειστική στο ρόλο της ως Ελισάβετ και η κεντρική ιδέα του έργου, να αποτυπώσει τις διακυμάνσεις των εβδομαδιαίων της ακροάσεων με τους βρετανούς πρωθυπουργούς, ενδιαφέρουσα. Στις αδυναμίες θα κατέτασσα την κοπιώδη, σε κάποιες στιγμές, προσπάθεια του σεναριογράφου να παραδώσει στο κοινό μία αγιογραφία της βασίλισας και ένα πορτραίτου ενός ανθρώπου με δύναμη και αναγνωρισιμότητα που χρησιμοποιεί συχνά την φυγή προς την παιδική της ηλικία. Κι επίσης, το χλιαρό παίξιμο στην απόδοση της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Το πρόγραμμα των προβολών για το χειμώνα είναι εξαιρετικά υποσχόμενο. Μην διστάσετε και μην χάνετε ευκαιρίες.

3 σχόλια:

  1. Γεια σας κυρία και Mister
    Είμαστε ένα μεγάλο ίδρυμα του τόπου που είναι ειδικευμένη στον τομέα της χρηματοδότησης και επενδύσεων προκειμένου να βοηθήσει τα άτομα ή τις επιχειρήσεις να είναι σε μπελάδες. Μπορούμε να σας όποια και αν είναι τα προβλήματά σας. Αν είστε σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: geogialuiza@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου
    Προσφορά μου είναι ανοιχτό σε όλους καθώς και
    Εταιρείες, εταιρείες και όποιος καλό χαρακτήρα. Ο ρυθμός μου είναι 3% τόκοι ανά έτος ανάλογα με το ποσό να δανειστεί. Το ποσό του δανείου που θα χορηγηθεί ποικίλλει από 3.000 ευρώ σε 8 εκατομμύρια ευρώ, και η περίοδος αποπληρωμής κυμαίνεται από 8 μηνών έως 300 μήνες. Θα σας υπενθυμίσω ότι έχετε ένα φάσμα προστασίας και ασφάλειας για τις συναλλαγές σας. Οι προτάσεις σας έκπτωση είναι να μελετηθεί. Αυτή η μελέτη αρχείου διαρκεί μόνο περίπου τριάντα λεπτά. Κάνει το δάνειό σας 72
    E-mail: junkerclaudiahannelore@gmail.com

    E-mail: junkerclaudiahannelore@gmail.com

    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω μια ευκαιρία τέλος έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Ανησυχείτε για την περίοδο των διακοπών, που θέλετε να ξεκινήσει το νέο έτος με πολλή ελπίδα. Θα δώσω μια γρήγορη και αξιόπιστη δανείου ευκαιρία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μόνο μία διεύθυνση επικοινωνήστε μαζί για πληροφορίες.
    E-mail: lucastrid123@gmail.com
    Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή